Cura de slabire - 2 saptamani, 5

Cura de slabire - 2 saptamani, 5 kilograme
Acest program v d rezultate n dou sptmni, ns n afar de meniul zilnic prescris, sunt anumite reguli de baz. Combinat cu sport, activitate fizic, rezultatele sunt garantate, adic minim 4 kg mai puin n dou sptmni!

Regulile de baz sunt: n loc de zahr folosii substitueni, adic zaharin sub form de tablete, sau lichid. Sunt elemente diferite ns uleiul i alcoolul sunt interzise deopotriv, n ceea ce privete regimul de slbire. Consumai ap plat sau carbogazoas. Chiar dup acest program de slbire, neglijai sucurile carbogazoase. Lichidele naturale v aduc un plus de vitamine, ns citii ntoteauna eticheta ambalajului cu atenie, dac conin zah sau ndulcitor, despre adaosuri chimice sau coninutul lor de fructe sau legume. V sftuim s acordai prioritate sucurilor naturale de fructe cu pulpe i celor de legume. Consumai minim 2 litri de lichide zilnic. Nu nlocuii prnzul cu cina, cina cu micul de jun, sau orice alte combinaii sunt nterzise. n prima sptmn rezultatele sunt mai mici, ns aceast reet de slbire acioneaz asupra metabolismului. Ca orice regim pentru silueta dorit, necesit voin mare. Totodat, v amintim, mncai ultima masa cu 14 ore nainte de trezire.

Ziua 1:-mic dejun: cafea cu ndulcitor sau neagr, sau ceai.
-prnz: 2 ou fierte cu spanac. Spanacul conine mult fier, ns la preparare nu folosii multe ingrediente prea consistente (fin, lapte, ulei)
-cina: carne de vit sau pui nbuit, nu fript, cu salat verde sau elin fierte n ap cu puin sare.

Ziua 2:-mic dejun: cafea cu ndulcitor sau neagr, sau ceai i o felie de pine prjit cu roii sau salat verde. Nu folosii unt sau margarin.
-prnz: carne de orice fel, fiert n ap cu puin sare i condimente minimale; salat asortat fr condimente sau ulei, dac dorii, putei folosi puin oet, fructe proaspete sau uscate, n afar de banane. n nici un caz, nu mncai compot.
-cina: unc fiart, fr pine, eventual cu varz sau salat.

Ziua 3:-mic dejun: cafea cu ndulcitor sau neagr, sau ceai i o felie de pine prjit cu roii sau salat verde. Nu folosii unt sau margarin.
-prnz: 2 ou fierte cu salat verde i roii. Nu uitai, c uleiul i condimentele nu sunt recomandate.
-cina: legume fierte cu 200 g de carne fiart.

Ziua 4:-mic dejun: cafea cu ndulcitor sau neagr, sau ceai.
-prnz: 1 ou fiert, varz clit sau crud, 150 g cacaval degresat.
-cina: iaurt simplu i fructe proaspte sau uscate.

Ziua 5:-mic dejun: morcov rzlit cu zeam de lmie, cafea cu ndulcitor sau neagr, sau ceai.
-prnz: plachie cu roii.
-cina: salat verde, roii, unc, ou.

Ziua 6:-mic dejun: cafea cu ndulcitor sau neagr, sau ceai i o felie de pine prjit cu roii sau salat verde. Nu folosii unt sau margarin.
-prnz: pui rotisat cu salat, fr pine.
-cina: 1 ou fiert, morcov.

Ziua 7:-mic dejun: ceai cu lmie.
-prnz: fructe asortate proaspete sau uscate.
-cina: mncai ce dorii, ns nu uitai, c suntei n program de slbire!

Ziua 8: ncepei cu "meniul" din ziua 1.

 
See Also
Cura de slabire cu polen
Dieta de grad zero
Cura de dezintoxicare cu argila