Albirea dintilor


Pentru multe persoana dintii stralucitori si un zambet frumos sunt elemente cheie ale imaginii lor. Dar de foarte multe ori nu suntem multumiti de culoarea dintilor nostri. Cafeaua, tutunul , ceaiul , unele antibiotice sau o igiena orala precare pot contribui la ingalbenirea dintilor. Multe persoane aleg sa consulte medicul stomatolog pentru albirea dintilor, dar se pot folosi si solutii naturale pentru albirea dintilor.

Cea mai cunoscuta metoda de albire a dintilor este spalarea acestora cu sare, bicarbonat de sodiu, cenusa de lemne sau un amestec al acestora. Elementele abrazive ale acestor materiale ajuta la curatarea petelor de pe dinti si fac sa dintii tai sa fie mai albi. Pe de alta parte spalarea dintilor cu aceste substante este pusa in legatura cu cateva aspecte negative precum distrugerea smaltului dintilor sau sensibilizarea gingiilor.

Daca vrei sa-ti albesti dintii in mod natural medicinala alternativa in ofera cateva solutii cu riscuri minime.
- iti poti freca dintii cu frunze de salvie
- iti pot spala dintii cu un amestec de pudra de curcuma, ulei de mustar su putina sare

Pentru a avea dintii sanatosi si un zambet stralucitor trebuie sa adaugati dietei zilnice alimente precum: morcovi, broccoli, ananas, castraveti care ajuta la curatarea dintilor.

 
See Also
Tratarea muscaturilor de animale
Despre rosii tomatele
Principii de tratament in bolile alergice