Afrodisiace naturale


In zilele noastre exista numeroase medicamente si suplimente menita sa va imbunatateasca activitatea sexuala. Totusi, afrodisiacele naturale reprezinta o cale mult mai sigura si mai sanatoasa. Plante afrodisiace precum ginsengul, damiana, Yin Yan Huo si multe altele au fost folosite in medicina naturiste timp de secole pe toata suprafata pamantului. Din fericire nu este nevoie sa cautati plante exotice pe care sa le procurati cu greutate, poate nu stiti, dar gasiti afrodisiacele de care aveti nevoie chiar in gradina dumneavoastra:
Spanacul - este un puternic antioxidant ce poate ajuta atat femeile cat si barbatii sa ajunga noi obiective in vita lor sexuala. Spanacul contine numeroase elemente folositoare si vitamine, grabeste digestia proteinelor si tonifiaza metabolismul.

Usturoiul usturoiul este unul dintre cele mai vechi afrodisiace folosit inca de pe vreme stramosilor nostri din vechea Grecia si Egiptul Antic. Se zice ca Afrodidita credea ca daca femeia mananca cativa catei de usturoi (spalati mai intai in apa apoi in ulei de masline) o va ajuta sa se indragosteasca si sa imbunatateasca prestanta sexuala a barbatului.

Telina Aceasta leguma are proprietatea puternica de a ne stimula dorinta sexuala si a restaura capacitatea sexuala. Aceste proprietati ale telinei au fost folosita in Roma Antica. Radacina de telina facea partea din ceremonia casatoriei la romani , iar frunzele de telina se foloseau pentru decorarea patului nuntial.

Ceapa ceapa rosie era folosita ca afrodisiac in Egiptul Antic. De aceea ceapa ar trebui sa faca parte din dieta ta de zi cu zi si te va ajuta sa devii un adevarat Don Juan.

 
See Also
Cum trebuie spalati dintii
Actiunea culorilor asupra fiintei umane
Despre rosii tomatele